Compania care caută să angajeze 100 de specialişti în tehnologie în următoarele luni

Compania care caută să angajeze 100 de specialişti în tehnologie în următoarele luni

2Checkout (acum Verifone), platforma integrată de monetizare pentru companii care acţionează la nivel global, caută 100 de specialişti în tehnologie care să se alăture echipei din centrul de inovare de la Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Verifone, compania care a achiziţionat recent 2Checkout, doreşte astfel să îşi întărească echipa de cercetare şi inovare din capitala României.

Dezvoltarea centrului R&D din Capitală, la nivelul echipei, va avea loc într-un ritm accelerat, în mai puţin de 6 luni urmând a lucra aici peste 500 de persoane.

Pentru primele 100 de posturi disponibile, Verifone caută în principal specialişti Java, atât în zona de testare, cât şi de dezvoltare, dar şi programatori de aplicaţii mobile pe sistemul de operare Android.

„Căutăm specialişti atât pentru poziţii entry-level sau medium-level, cât şi persoane cu abilităţi de management pentru joburi de project manager sau team leader”, anunţă Mihaela Alsamadi, manager de recrutare pe Europa Centrală şi de Est. „Momentan, recrutarea pentru toate cele 100 de joburi va fi efectuată online, inclusiv selecţia finală pe bază de interviuri. Ulterior, şi procesul de integrare în echipă va fi realizat tot prin procese exclusiv digitale”, explică Alsamadi.

Verifone dezvoltă o platformă globală unificată de soluţii de plată pentru a oferi clienţilor săi şi cumpărătorilor finali o experienţă desăvârşită la finalul achiziţiilor, indiferent de modul cum se efectuează plata, online sau offline, cu cardul sau alte metode.

„Oportunitatea oferită de Verifone este specială, nu doar prin numărul de joburi puse la dispoziţie, dar mai ales prin varietatea foarte mare a proiectelor şi produselor la care viitorii noştri colegi vor lucra”, subliniază Alsamadi.

„Practic, noii membri ai echipei vor avea oportunitatea de a contribui la dezvoltarea unor soluţii de plată ultra-inovatoare şi a unor ecosisteme integrate folosite în toate canalele de vânzare globale, atât online, cât şi offline, multe dintre acestea neexistând momentan în România”, transmite compania.

„Prin urmare, noii angajaţi vor interacţiona cu clienţi din întreaga lume, şi vor avea ocazia să lucreze cu tehnologii de ultimă oră pentru a dezvolta soluţii pentru oricare dintre cele peste 150 de pieţe în care Verifone operează”, adaugă Alsamadi.

Verifone are răspândite, la nivel global, soluţii de plată foarte variate, de la clasicele terminale de plată (POS-uri), până la kiosk-uri de comandă din reţelele fast-food, tablete sau display-uri în taxiuri sau softuri specializate pentru plată, printre altele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările