Cîţu anunţă că trimite controale la Primăria Capitalei: Nu s-a mai făcut un control de 10 ani

Cîţu anunţă că trimite controale la Primăria Capitalei: Nu s-a mai făcut un control de 10 ani

Florin Cîţu susţine că vrea să afle dacă banii au fost folosiţi în interesul românilor FOTO Eduard Enea

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a anunţat marţi că va trimite corpul de control şi inspecţia financiară la Primăria Capitalei, deoarece instituţia s-a împrumutat pentru a plăti subvenţia la căldură, deşi a primit banii de la buget.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ieri am aflat mai multe informaţii despre execuţia bugetară a Primăriei Capitalei şi am aflat că nu s-a mai făcut un control de 10 ani. Nu ştim cum au fost cheltuiţi acei bani. Deşi anul trecut subvenţia a venit de la buget pentru încălzire, primaria s-a împrumutat pe 20 de ani cu aproape 500 milioane lei, deşi ar fi trebuit să aibă banii în buget. Unde s-au dus banii? Vrem să ştim dacă banii au fost folosiţi în interesele românilor”, a spus Cîţu.

Ministrul Finanţelor a anunţat că trimite două echipe de control la PMB. „Am 2 echipe, corpul de control şi inspecţia economico-financiară, şi se face un calendar al verificărilor”, a spus el.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: