CFR SA a început operaţiunile de întreţinere a căilor ferate

CFR SA a început operaţiunile de întreţinere a căilor ferate

CFR SA a demarat programul de întreţinere a infrastructurii feroviare şi de consolidare a elementelor componente pe întreaga reţea feroviară, administrată la nivel local de cele 8 sucursale regionale de cale ferată, a anunţat vineri compania.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit sursei citate, aceste lucrări de mentenanţă sunt executate în regie proprie, cu utilaje CFR şi personal feroviar de specialitate - şi au drept scop îmbunătăţirea capacităţilor de exploatare.
 
Totodată, reprezentanţii CFR SA susţin că programul de mentenanţă a infrastructurii feroviare se desfăşoară pe linii din staţii sau pe anumite intervale de staţii şi include categorii de lucrări de specialitate, cum ar fi: profilare mecanizată a prismei de piatră spartă, lucrări de buraj mecanizat, înlocuire şină, traverse, elemente de prindere, lucrări de rectificare nivel, defrişarea vegetaţiei, decolmatare mecanizată pentru asigurare scurgere aluviuni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările