CFR Călători cere studenţilor să nu meargă cu trenul în zilele când Suveranul Pontif vine în România

CFR Călători cere studenţilor să nu meargă cu trenul în zilele când Suveranul Pontif vine în România

CFR Călători a anunţat vineri că a suplimentat numărul vagoanelor în perioada în care Papa Francisc vizitează România, cerând totodată studenţilor să evite utilizarea trenurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

CFR Călători informează că, în perioada călătoriei apostolice a Papei Francisc în România dintre 31 mai  şi 2 iunie 2019, va avea în circulaţie capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă, pentru asigurarea mobilităţii cetăţenilor, astfel:
 
Vineri, 31 mai, spre/dinspre:
 
Bucureşti
 
Sâmbătă, 1 iunie, pe rutele:
 
Braşov – Miercurea Ciuc
 
Miercurea Ciuc – Adjud
 
Miercurea Ciuc – Cluj Napoca
 
Iaşi – Bacău
 
Iaşi – Paşcani
 
Iaşi – Vaslui
 
Duminică, 2 iunie, pe rutele:
 
 
Blaj – Sighişoara – Braşov
 
Blaj – Alba Iulia
 
Evenimentele religioase din perioada 31 mai – 1 iunie 2019 vor genera vârfuri de trafic semnificative în circulaţia trenurilor, iar pentru evitarea supra-aglomerării, îi rugăm pe toţi pasagerii să îşi programeze din timp călătoria către zonele de desfăşurare a manifestărilor, să folosească toate trenurile puse la dispoziţie de CFR Călători şi să îşi cumpere cu anticipaţie legitimaţiile de călătorie utilizând toate canalele de distribuţie.
 
Având în vedere că dintre oraşele vizitate de Suveranul Pontif, două sunt şi importante centre universitare, CFR Călători face un apel la studenţii care beneficiază de călătorii gratuite pe calea ferată să îşi programeze călătoriile astfel încât să evite utilizarea celor mai solicitate trenuri pentru evenimentele religioase din oraşele respective.
 
Totodată, pentru a preîntimpina aglomeraţia de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR, recomandăm cumpărarea cu ANTICIPAŢIE şi ONLINE de pe www.cfrcalatori.ro şi de la automatele de vânzare bilete din staţiile de cale ferată.
 
CFR Călători informează că, în zilele evenimentelor, toate trenurile Regio suplimentare care vor deservi localităţile Miercurea Ciuc (1 iunie), Iaşi (1 iunie) şi Blaj (2 iunie) vor avea regim de rezervare a locurilor, pentru asigurarea unui transport în condiţii optime.
 
Pentru data de 31 mai, CFR Călători a luat măsuri de suplimentare la capacitate maximă a trenurilor cu sosire/plecare în/din toate staţiile din Bucureşti: Gara de Nord, Gara Basarab şi Gara Obor.
 
Indiferent de canalul de distribuţie ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante. De exemplu, la cumpărarea cu anticipaţie reducerea este de până la 25%, la biletul dus-întors reducerea este de 10%. Pentru biletele cumpărate online se acordă o reducere suplimentară de 5%. Reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secţiunea Trafic intern/ Oferte.
 
Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
 
„Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din staţii”, a informat CFR Călători.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: