Asociaţie: Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva poate fi dat în circulaţie

Asociaţie: Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj - Deva poate fi dat în circulaţie

Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj Deva. FOTO Asociatia Pro Infrastructură

Lucrările de repoziţionare a aparatelor de reazem la podul peste Mureş de pe Lugoj-Deva lot 3 au fost finalizate, a anunţat marţi Asociaţia Pro Infrastructură, cerând în mod imperios punerea în circulaţie a acestui tronson de autostradă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Din informaţiile noastre lucrările de repoziţionare a aparatelor de reazem la podul peste Mureş de pe Lugoj-Deva lot 3 au fost finalizate. Urmează să se deplaseze pe tronsonul de autostradă echipele CESTRIN şi comisia de recepţie CNAIR pentru a vedea acelaşi peisaj ca în luna august, când au refuzat recepţionarea lucrărilor.
 
Dorim să condamnăm încă de pe acum orice încercare suplimentară a lui Ştefan Ioniţă (director CESTRIN), Sorin Scarlat (director CNAIR) sau a celorlalţi indivizi care au girat rezilierea contractului din august de a continua bătaia de joc la adresa şoferilor prin instituirea unor limite de tonaj pe autostradă după deschiderea circulaţiei.
 
Mult trâmbiţata expertiză realizată de Iptana confirmă că ”deschiderea circulaţiei pe poduri şi pasaje fără restricţii de tonaj sunt condiţionate (corect ”este condiţionată”) de executarea lucrărilor de corecţie a defectelor din zona aparatelor de reazem ale podului peste râul Mureş.”
 
Cu alte cuvinte, după intervenţia de săptămâna trecută de la podul peste Mureş traficul rutier poate fi deschis pe autostradă fără nicio restricţie de tonaj. Mai mult, din aceeaşi expertiză putem deduce foarte uşor că traficul rutier se putea deschide încă din luna august pentru vehiculele de maximum 7,5 tone.
 
Solicităm ministrului Transporturilor Lucian Bode să se asigure că la finalul acestei săptămâni punem punct unui coşmar pentru şoferii români condamnaţi în ultimele luni să circule pe drumul naţional paralel DN68A, deschizând circulaţia pe Lugoj-Deva lotul 3 fără nicio restricţie de tonaj”, arată asociaţia pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: