Spaima florăriilor: ANAF declanşează operaţiunea  „Venus“, prin care va controla florăriile şi saloanele de înfrumuseţare

Spaima florăriilor: ANAF declanşează operaţiunea  „Venus“, prin care va controla florăriile şi saloanele de înfrumuseţare

ANAF va declanşa o nouă mare acţiune de control după cea făcută în marile depozite FOTO ANAF

Direcţia Generală Antifraudă (ANAF)  începe, din 26 februarie ,  acţiunile de monitorizare şi control la nivel naţional ale comerţului cu flori şi plante ornamentale, a unităţilor de alimentaţie publică şi a saloanelor de înfrumuseţare, operaţiune denumită generic, „Venus”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Operaţiunea ”Venus” îşi propune diminuarea evaziunii fiscale în comerţul cu flori şi plante ornamentale, arată un comunicat al ANAF. Mai mult, acâiunea are ca scop şi încurajarea importatorilor, a deţinătorilor de depozite, a producătorilor şi a comercianţilor engros şi en detail din acest sector să-şi organizeze mai bine activitatea economică, evidenţele financiar-contabile şi fiscale.

Inspectorii ANAF spun că vor fi atenţi şi la modul în care sunt folosite casele de marcat.

Potrivit inspectorilor fiscali acţiunile de acest gen vor continua „periodic în scop preventiv” în scopul de  „conformare fiscală a unor activităţi economice în care colectarea taxelor şi impozitelor este deficitară”.

Calendarul controalelor va depinde de informaţiile care vin la nivel central, dar şi de propunerile direcţiilor regionale antifraudă, adaptate specificului local.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările