Agricover a finalizat procesul de rebranding

Agricover a finalizat procesul de rebranding

Agricover a finalizat un amplu proces de rebranding desfăşurat anul acesta. Rebrandingul a fost generat de nevoia de aliniere a brandului Agricover la stadiului actual de dezvoltare a afacerii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Agricover trece la o nouă etapă de dezvoltare şi transformare a modelului de business pentru a susţine în continuare dezvoltarea afacerilor fermierilor şi prosperitatea acestora. Din această perspectivă, vom continua să fim inovatori în finanţarea fermierilor şi în distribuţia de tehnologii agricole însă vom adăuga ofertei noastre şi servicii de agricultură digitală. Acestea vor fi oferite prin intermediul unei platforme specializate  care să vină în întâmpinarea nevoilor în transformare ale fermierilor în drumul lor către agricultura sustenabilă.” a afirmat Liviu Dobre, director general Agricover Holding .
 
Proiectul de rebranding a început cu formularea actualizată a viziunii şi a vizat atât definirea stategiei de comunicare aliniată strategiei de business, cât şi consolidarea culturii organizaţionale şi, evident, dezvoltarea unor noi elemente de identitate vizuală şi verbale care să susţină atingerea obiectivelor. Agricover a avut o creştere constantă pe parcursul celor peste 20 de ani, având la bază un model de afaceri dinamic  care s-a redefinit pentru a susţine misiunea de pionier şi dezvoltator de agribusiness în mod inovator, creator de progres şi prosperitate la scară socială. 
 
Agricover. The next generation în agribusiness.
 
Agricover este un grup de companii performant în agribusiness-ul european, un generator de soluţii inovatoare care transformă afacerile şi viaţa fermierilor pe termen lung. 
 
Noua identitate de brand defineşte poziţia liderului vizionar şi inovativ în agribusiness care agregă soluţii şi tehnologii de ultimă oră pentru a crea progres şi a susţine dezvoltarea de comunităţi puternice de fermieri performanţi. 
 
Agricultura este factor de progres, iar Agricover şi-a asumat un rol activ în creşterea performanţelor fermierilor prin construirea mediului propice dezvoltării unei agriculturi sustenabile.
Astfel, Agricover contribuie direct la creşterea performanţei agriculturii româneşti şi devine promotorul agriculturii digitale. Una dintre priorităţile companiei o reprezintă pregătirea unei noi generaţii de tineri lideri fermieri care să asigure transformarea agriculturii româneşti. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările