Se închide Uber Eats. Cât timp mai este disponibil serviciul de livrare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
uber eats

Uber Eats a luat decizia de a sista serviciile furnizate în România, a anunţat luni compania, fără a oferi prea multe detalii.

„După doi ani în care am desfăşurat parteneriate cu restaurantele locale pentru a oferi servicii de livrare de mâncare convenabile şi de încredere, am luat decizia dificilă de a sista serviciile Uber Eats în România, începând de joi, 4 iunie.

Deşi ne pare rău că Uber Eats nu va mai fi disponibil în România, susţinem în continuare comunităţile noastre din această regiune prin serviciile de comenzi de curse cu Uber. În momentul de faţă prioritatea noastră este să minimizăm impactul asupra colaboratorilor noştrii - restaurantele partenere, curierii parteneri şi clienţii ce ne-au susţinut în această perioadă.

Cu această ocazie dorim să mulţumim pentru susţinere întregii comunităţi Uber Eats din România, de la parteneri la utilizatori”, a comunicat Uber Eats.

Surse din piaţă au declarat pentru „Adevărul” că decizia a fost luată în urma unei analize a rezultatelor de business pe piaţa de livrare a măncării, decizia aplicându-se doar Uber Eats, nu şi serviciilor de ridesharing Uber. 

Serviciul Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, s-a lansat la 17 mai 2018, în Bucureşti.

Uber Eats este o aplicaţie separată de livrare de mâncare care foloseşte aceeaşi tehnologie Uber care le permite utilizatorilor să călătorească prin oraşe. Cu ajutorul aplicaţei, locuitorii din Bucureşti pot comanda mâncare şapte zile pe săptămână, de la peste 100 de restaurante din capitală. 

Uber Eats colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere şi maşini, pentru a livra într-un timp mediu de sub 40 de minute la lansare, cu posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicaţie de la solicitare, până la expediere. Obiectivul este de a ajunge în curând la 35 de minute sau mai puţin.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite