S-a deschis circulaţia pe drumul de legătură dintre DN6 şi Centura Capitalei, la Bragadiru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

A fost deschisă circulaţia pe drumul de legătură dintre DN6 şi Centura Capitalei, din zona Bragadiru, a transmis, miercuri, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Irinel Scrioşteanu.

„Am deschis circulaţia pe drumul de legătură dintre DN6 şi Centura Capitalei, din zona Bragadiru. Este vorba despre drumul de legătură dintre DN6 şi Centura Bucureştiului, pe partea dreaptă în sensul de mers Bragadiru-Bucureşti, dar cu impact major în creşterea siguranţei rutiere şi descongestionarea traficului pe DN 6 – zona Bragadiru.”, a transmis oficialul pe pagina sa de Facebook.

Compania de Drumuri a început, în urmă cu câteva luni, lucrările pentru construirea unei bretele de legătură între Centura Bucureşti şi Drumul Naţional 6 în zona oraşului ilfovean Bragadiru, breteaua cu o singură bandă pe sens urmând să fluidizeze circulaţia pe un tronson extrem de aglomerat şi, totodată să reducă riscurile de accidente la ieşirea din Bucureşti spre Alexandria. Contractul este semnat încă din mai 2021, iar lucrările au costat aproape 4 milioane de lei.

În martie, Ionel Scrioşteanu anunţa că lucrările se desfăşoară bine la breteaua de legătură DN6 - Centura Capitalei, din zona Bragadiru, şi ar putea fi terminate în luna mai.

„Se lucrează la devierea conductei de apă, cu diametrul de 200 mm. Se lucrează la devierea reţelelor electrice, precum şi a celor de internet şi de telefonie.  Au început armarea, cofrarea şi turnarea zidurilor de sprijin ale taluzului aferent pasajului DN6, peste Centura Capitalei. ”, a mai transmis oficialul pe pagina sa de Facebook, în martie.

  

„Lucrarea este în graficul asumat şi se va finaliza cel târziu la sfârşitul lunii mai a.c. ”, a subliniat Ionel Scrioşteanu.

Citeşte şi: Veşti bune pentru şoferii din Capitală: Încă două lucrări cu impact benefic pe Centura Bucureştiului au fost anunţate

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri