Revolut se apropie de 150.000 de utilizatori în România. Compania face angajări în patru oraşe

0
0
revolut fintech bancar

Compania fintech Revolut, care oferă o alternativă modernă la clasicul card bancar, anunţă că aproape a ajuns la 150.000 de utilizatori în România şi caută angajaţi în patru oraşe din ţară.

„Ne apropiem de 150.000 de utilizatori în România şi suntem în căutare de noi colegi care să ni se alăture! Dacă eşti ambiţios, pasionat de tehnologie şi vrei să faci lucrurile să se întâmple, vezi poziţiile disponibile în echipa noastră şi aplică acum”, transmite compania.

Compania caută, în Bucureşti, un Business Development Manager, un PR Manager şi un Community Manager. În Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, Revolut vrea să angajeze câte un Community Manager.

Revolut s-a lansat oficial în România în luna mai 2018 şi până la sfârşitul anului şi-a depăşit considerabil ţinta de a atrage 100.000 de utilizatori.

Lansat în urmă cu trei ani, Revolut şi-a atras iniţial clienţii oferindu-le posibilitatea de a cheltui şi de a transfera bani oriunde în lume la cursul de schimb valutar real.

De atunci, compania a depăşit trei milioane de utilizatori şi a adăugat funcţionalităţi precum vizibilitatea asupra cheltuielilor, controlul bugetului şi posibilitatea de a economisi bani.

Înfiinţat în iulie 2015 în Londra de Nikolay Storonsky şi Vlad Yatsenko, Revolut vrea să devină o alternativă la un cont curent pentru gestionarea întregii activităţi financiare a utilizatorilor săi.

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în aplicaţie în câteva minute, să efectueze transferuri domestice şi internaţionale gratuite, să deţină şi să schimbe 25 de monede în aplicaţie folosind cursul de schimb real (interbancar) şi să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe şi comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard.

Clienţii Revolut primesc notificări imediat ce cheltuie bani, văd cheltuielile pe categorii, au acces la instrumente de bugetare şi măsuri de securitate sporită precum abilitatea de a utiliza gratuit carduri virtuale de unică folosinţă sau de a activa setări de siguranţă bazate pe locaţie şi proximitate.

În decembrie, Revolut a obţinut licenţa bancară europeană şi a anunţat planurile de a oferi utilizatorilor conturi curente complete, posibilitatea de a lua credite şi de a tranzacţiona acţiuni fără comision. Licenţă bancară va permite utilizatorilor să îşi depună salariile direct în Revolut, iar depozitele vor fi garantate până la 100.000 de euro prin Schema Europeană de Garantare a Depozitelor.  În plus, Revolut va începe să lucreze pentru a oferi utilizatorilor descoperit de cont (overdraft), precum şi împrumuturi la dobânzi competitive faţă de creditorii tradiţionali de pe piaţă, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri