Reducere fulger la zborurile Wizz Air spre Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air pe aeroportul din Sofia FOTO 123 RF

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunţă o reducere de 20% pentru zborurile spre Israel, valabilă numai în cursul zilei de astăzi.

Promoţia este valabilă astăzi pentru rezervările noi către rutele spre Tel Aviv şi Eilat (Ovda), iar călătoria trebuie efectuată până pe 16 decembrie 2018.

Primul zbor din România spre Israel a decolat în 2013 şi de atunci peste 410.000 de pasageri au călătorit între cele două ţări de pe şase aeroporturi locale: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Sibiu, Timişoara.

Aşadar, astăzi este şansa de a rezerva la preţ scăzut o vacanţă de familie, la plajă, la Eilat, înainte de sfârşitul anului, sau un city break surpriză în Tel – Aviv.

Reducerea de 20% se aplică tarifelor, incluzând taxele şi costurile obligatorii, dar excluzând taxa de administrare. Această promoţie este valabilă pe 31 octombrie, de la ora 00:00 la ora 23:59, ora Europei Centrale şi de Est. Preţul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei WIZZ pentru mobil. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuaţi toate călătoriile până pe 16 decembrie 2018. Reducerea este valabilă numai pentru rezervările noi pentru orice rută către şi din Israel.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite