Reacţia eMAG după ce a scos la vânzare soluţii dezinfectante cu 39 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gel dezinfectant pret emag

eMAG spune că a eliminat orice fel de comision din partea Marketplace la produsele care pot fi utilizate pentru reducerea riscului de contaminare cu Covid-19 şi că spray-ul bacterian care apărea pe site la preţul de 39 de lei a fost suspendat de la vânzare.

După ce „Adevărul“ a publicat un articol în care scria că gelurile şi spray-urile dezinfectante de mâini au ajuns să fie vândute pe eMAG cu preţuri de până la 39 de lei, retailerul online a transmis o serie de precizări, printre care faptul că a eliminat comisioanele din partea Marketplace odată cu confirmarea în ţară a cazurilor de Coronavirus. Cât despre spray-ul de mâini antibacterian (59 de ml) cu preţul de 39 de lei, acesta a fost suspendat de la vânzare.

Printre produsele pentru care comisionul a fost eliminat, eMAG menţionează: măştile chirurgicale, halatele medicale, bonetele şi botoşii de unică folosinţă, costumele de protecţie medicale, gelurile şi săpunurile antibacteriene şi/sau dezinfectante, respectiv dezinfectanţii pe bază de alcool şi/ sau clor. 

„Ţinând cont de faptul că prezenţa Coronavirusului (Covid-19) a fost deja confirmata în România, ne aşteptăm ca cererea din partea clienţilor, pentru produse care pot fi utilizate pentru a reduce riscul de contaminare cu acesta sau cu alte virusuri gripale, să fie foarte mare. eMAG a eliminat orice fel de comision din partea Marketplace pe durata acestei situaţii de criză... În plus, pentru a proteja interesele clienţilor noştri am comunicat partenerilor din marketplace că vom urmări foarte atent preţurile şi condiţiile comerciale aplicate pe platformă şi feedback-ul clienţilor, iar în măsura în care vom identifica situaţii în care încrederea clienţilor este înşelată vom lua toate măsurile care se impun“, a transmis retailerul online. 

    

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite