Reabilitarea termică, în pragul unui dezastru: ce se poate întâmpla

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Termoreabilitare FOTO wallstreet

Reabilitarea termică este unul dintre cele mai discutate şi disputate subiecte când vine vorba de sectorul construcţiilor, un proiect demarat încă din anul 2008 şi care până în prezent se mişcă într-un ritm destul de lent, dar chiar şi în aceste condiţii, plin de probleme şi de sesizări.

Specialiştii din piaţă susţin că o nouă problemă majoră este pe cale să explodeze în România, asta în condiţiile în care tot mai multe proiecte de reabilitare termică sunt realizate într-un mod superficial, cu consecinţe care pot căpăta o formă “dramatică” în anii care vor urma. 

  

 “Vom asista la un adevărat dezastru în Bucureşti, în ceea ce priveşte întreg procesul de reabilitare termică, iar acesta se va simţi abia în câţiva ani. Problemele sunt dramatice. Din punct de vedere tehnic ne putem aştepta la desprinderea plăcilor de termoizolaţie, lucru care va face ca blocurile să fie realizate din nou. Din păcate, în întreg procesul de reabilitare termică oferit de către stat nu răspunde nimeni – garanţia este scurtă, cel mult 1-2 ani, dar sunt cazuri în care nu există garanţii. După 3-4 ani cu ierni grele vor fi blocuri care...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite