Programul Rabla pentru Electrocasnice - Cele 49.412 de vouchere generate în etapa a treia, cele mai multe pentru aspiratoare, sunt validate marţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock (Arhivă)
FOTO Shutterstock (Arhivă)

Cele 49.412 de vouchere generate în etapa a treia a Programului Rabla pentru Electrocasnice, cele mai multe pentru aspiratoare, sunt validate marţi,după care deîinătorii acestora pot începe să achiziţioneze produsele pentru care au optat. Bugetul acestei etape a fost de 15 milioane de lei.

”Bugetul de 15 milioane de lei alocat celei de-a treia etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat! Solicitanţii persoane fizice au generat 49.412 de vouchere”, a transmis, luni, AFM.  

Sursa citată a precizat că s-au generat 16.728 vouchere pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, 8.860 vouchere pentru uscătoare de rufe şi 23.824 vouchere pentru aspiratoare. 

”Voucherele generate în această etapă vor fi aprobate în şedinţa Comitetului de Avizare de marţi, 12 iulie 2022 şi publicate pe site-ul www.afm.ro. Ulterior, solicitanţii se vor putea prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit”, a mai transwmis AFM.  

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite