Pavel Bărculeţ, director adjunct în cadrul CFR Marfă, preia conducerea companiei după moartea lui Dragoş Drăghici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pavel Bărculeţ, director general adjunct al CFR Marfă, va îndeplini temporar atribuţiile funcţiei de director general al companiei în urma decesului lui Dragoş Alexandru Drăghici, potrivit unui comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Bărculeţ este de profesie economist şi este angajat în cadrul companiei de 9 ani, ocupând diverse funcţii, de la economist la manager finaciar, respectiv director general adjunct economic.

Statul deţine CFR Marfă prin Ministerul Transporturilor. Compania este cel mai mare operator feroviar de marfă din România.

Drăghici a murit duminică, la Spitalul Elias din Capitală, unde se afla internat din 28 ianuarie, după ce a suferit un atac cerebral.

Numele său apare în dosarul în care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), a fost arestat preventiv, fiind acuzat de cumpărare de influenţă. Stoica i-a promis avocatului Doru Boştină trei milioane de euro pentru a afla oferta pe care CFR Marfă a depus-o la o licitaţie de 473 de milioane de lei, peste 100 de milioane de euro, derulată de Complexul Energetic Oltenia.

Mai puteţi citi:

Directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, audiat ca martor în dosarul în care Gruia Stoica a fost arestat

Directorul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, s-a prezentat luni dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care patronul Grupului Feroviar Român, Gruia Stoica, a fost arestat preventiv pentru cumpărare de influenţă.

Motivarea instanţei în cazul Gruia Stoica: „Contradicţiile flagrante denotă lipsa de sinceritate”

Omul de afaceri Gruia Stoica ar fi minţit în legătură cu onorariul de 3 milioane de euro pentru avocatul Doru Boştină, arată judecătorii Curţii de Apel Bucureşti care au făcut publică motivarea deciziei de arestare a lui Stoica. Acesta a fost arestat joi pentru o perioadă de 29 de zile pentru cumpărare de influenţă.

Cum funcţiona caracatiţa şpăgii lui Gruia Stoica, potrivit procurorilor

Gruia Stoica a ajuns după gratii sub acuzaţia că în schimbul unei şpăgi de 3.000.000 de euro a încercat să influenţeze foşti sau actuali demnitari pentru a câştiga o licitaţie organizată de Complexul Energetic Oltenia.

STENOGRAME Omul de afaceri Gruia Stoica, arestat preventiv: „Ăla de la CFR e atât de dobitoc! Eu vă dau 3 milioane, dar nu le ceri o dată“

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Român (GFR), a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Acesta a fost reţinut miercuri pentru cumpărare de influenţă. În acelaşi caz, este cercetat şi avocatul Cătălin Boştină, dar şi directorul CFR Marfă, Dragoş Drăghici. Acesta din urmă se află în comă la Spitalul Elias.

Omul de afaceri Gruia Stoica, reţinut pentru o licitaţie de la CEO

Omul de afaceri Gruia stoica a fost reţinut, astăzi de procurorii anticorupţie într-un dosar care vizează o licitaţie organizată de Complexul Energetic Oltenia (CEO) privind transportul de cărbune pe care ferată.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite