O firmă din Maramureş a cerut insolvenţa REWE România, operatorul magazinelor Billa, Mega Discount şi Penny. Solicitarea va fi retrasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SC Nova Gama SRL, o firmă din Maramureş, a depus la Tribunalul Ilfov o cerere de intrare în insolvenţă a retailerului REWE România, prezent în ţara noastră prin lanţurile de magazine Billa, XXL Mega Discount şi Penny Market, însă aceasta va renunţa la cerere, precizând că este nefondată.

„Doamna Fira Mladinescu- reprezentantul legal al firmei SC Nova Gama SRL, din judeţul Maramureş, în calitate de creditoare în cadrul dosarului nr. 1599/93/2014 aflat pe rolul Tribunalului Ilfov având ca obiect cererea de intrare în insolvenţă formulată împotriva Rewe România, precizează: «Cererea este nefondată şi vom renunţa la judecarea acestei cauze în cel mai scurt timp, societatea SC Nova Gama SRL nemaiavând nicio pretenţie de nicio natură de la societatea Rewe România SRL»“, se arată într-un comunicat al REWE.

Oliver Eifler, administrator al retailerului afirmă că societatea nu are datorii către firma maramureşeană. „Pe această cale, asigurăm toţi partenerii noştri că nu există motive de îngrijorare cu privire la capacitatea de plată a societăţii nostre şi nici cu privire la desfăşurarea relaţiilor contractuale“, arată Eifler, în comunicat.

Grupul german REWE este prezent în mai multe state, precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria. 

Recent, Carrefour România a intrat în insolvenţă pentru câteva zile, la cererea unui distribuitor de scutece, dar instanţa a dispus scoaterea companiei de sub reorganizarea judiciară.

Mai puteţi citi:

[<a href="//storify.com/phradamon666/rewe-romania" target="_blank">View the story "rewe romania" on Storify</a>]

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite