O fabrică din Bistrița, scoasă la vânzare pentru aproape 30 de milioane de euro

0
Publicat:

CITR a publicat un anunț de vânzare pentru o fabrică de sârmă din Bistrița, la un preț de pornire de 28,8 milioane de euro fără TVA, licitația fiind programată pentru data de 10 martie a.c.

Clădirea fabricii de sârmă Dan Steel din Bistrița
CITR a publicat un anunț de vânzare pentru o fabrică de sârmă din Bistrița

Amplasamentul fabricii de sârmă Dan Steel Group propus spre valorificare este situat pe strada Valea Viilor nr. 3, din localitatea Beclean, județul Bistrița Năsăud. Proprietatea este delimitată de strada Valea Viilor și calea ferată la Nord, la Vest de strada Valea Viilor, iar la Sud și Est terenuri libere.

Activul este reprezentat de fabrica de producție a sârmelor tari și moi, respectiv produse derivate din sârmă, plase sudate, cuie, panouri de gard, sârmă ghimpată, etc, fiind compus din teren (406.606 mp), construcții și echipamentele aferente.

Licitaţia va avea loc în data de 10.03.2023, ora 12:00, la sediul PRIME INSOLV PRACTICE SPRL, situat în Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor nr. 52, parter, ap. 1-2. În cazul în care activul nu va fi valorificat, licitația se va relua în datele de 24.03.2023 respectiv 07.04.2023, la același preț, locație și oră.

Garanţia de participare este de 10% din preţul de pornire, fără TVA. Garanția nu este purtătoare de TVA.

Proprietatea este delimitată de strada Valea Viilor și calea ferată la Nord, la Vest de strada Valea Viilor, iar la Sud și Est terenuri libere.

Terenuri, mașini și utilaje

Terenul este în suprafață totală de 406.606 mp din care 361.590 mp – teren intravilan și 45.016 mp – teren extravilan iar construcțiile au o suprafață totală utilă de 75.460 mp

Obiectul de activitate al firmei era producția de:- sârmă moale;- sârmă moale zincată;- sârmă pentru poligrafie și încălțăminte;- cuie;- împletituri din sârmă;- sârmă moale neagră;- plase sudate;- panouri gard zincat.

Mașinile, utilajele și instalațiile folosite pentru producție sunt cele specifice activităților metalurgice și prelucrărilor mecanice atât la cald cât și la rece acestea au fost achiziționate din țară în proporție mai mică, iar cele mai multe din import, ulilaje de productivitate mare, moderne, fiind comandate automat.

Printre principalele mașini și utilaje se pot exemplifica: mașinile de trefilat de tip UDZSA 2500; UDZSA 1250; UDZSA 630; UDZVG; KISTNER; HERBON. Linii de plase sudate, linii pentru confecționat panouri bordurate pentru gard, linii de zincare a sârmei atât termic, cât și electrolitic, mașini automate de împletit plase, mașini automate pentru confecționat cuie, linii automate de ambalat cuiele în cutii de anumite dimensiuni, o linie moderna pentru plastifierea panourilor de gard, mașini automate de împletit plase cu ochiuri hexagonale pentru confecționat gabioane, linie automată pentru sudat plasa în rulou.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite