O agenţie de turism vinde bilete de avion cu asigurare Covid-19. Cât costă în funcţie de destinaţie

0
0
avion interior

În contextul în care condiţiile de călătorie în străinătate se schimbă constant şi incertitudinea încă guvernează călătoriile, o agenţie de turism lansează “Vola Medical”, o asigurare de călătorie care acoperă inclusiv riscuri asociate Covid-19.

Vola Medical – asigurarea de călătorie care acoperă toate cheltuielile de diagnosticare, tratament sau izolare la destinaţie în caz de COVID-19. Spre deosebire de alte asigurări, Vola Medical acoperă toate destinaţiile care sunt operabile la momentul plecării, indiferent de cum a evoluat anterior pandemia în ţara respectivă.

Sunt cazuri frecvente în care asiguratorii nu acoperă cheltuielile în ţări care au avut instaurată starea de urgenţă pe teritoriul lor, astfel că specialiştii Vola.ro recomandă tuturor clienţilor să citească atent termenele şi condiţiile asigurărilor de călătorie pe care decid să le încheie.  

Vola Medical se poate achiziţiona odată cu biletul de avion, iar costurile încep de la 2 euro/zi. Spre exemplu, pentru un bilet de avion dus-întors la finalul lunii august în Mykonos, “insula distracţiei”, tariful biletului de avion este de 51 euro de persoană, iar dacă vrei să adaugi şi asigurarea Vola Medical, pentru toată perioada călătoriei (8 zile), mai plăteşti 16.40 euro. În total, sub 70 euro/persoană şi un sejur cu mai puţine griji în contextul pandemiei. 

Vola Rambursabil include acum şi riscul de îmbolnăvire cu COVID-19

Totodată, Vola.ro include eventuala contaminare cu coronavirus printre clauzele “Vola Rambursabil”, produsul Vola.ro prin care pasagerii îşi primesc banii înapoi în cazul în care sunt nevoiţi să îşi anuleze călătoria.

Spre finalul anului trecut, Vola.ro anunţa lansarea unui produs unic pe piaţa din România, Vola Rambursabil, o asigurare de călătorie prin care turiştii îşi pot recupera contravaloarea biletului de avion în proporţie de 90%, în cazul în care nu mai pot călători din motive neacoperite de asigurările standard.

Date fiind schimbările recente produse de pandemie, odată cu lansarea Vola Medical, specialiştii Vola.ro informează că Vola Rambursabil acoperă acum inclusiv riscul de îmbolnăvire cu COVID-19 al asiguratului, co-asiguratului sau al rudei acestora. Toţi clienţii Vola.ro pot adăuga şi produsul Vola Rambursabil în momentul achiziţionării biletului de avion, costul unui astfel de serviciu este de 10% din valoarea biletului de avion pentru un zbor dus-întors.

Spre exemplu, pentru un zbor Bucureşti-Mallorca în prima jumătate a lunii septembrie, turiştii trebuie să plătească 61 euro, iar dacă optează şi pentru Vola Rambursabil, se mai adaugă doar 6.07 euro la preţul iniţial.  

“Produsele Vola Medical şi Vola Rambursabil cu clauză de COVID-19 au pornit din dorinţa de a rămâne alături de clienţii noştri în această perioadă dificilă. Prin aceste două produse vrem să eliberăm din povara financiară a unei eventuale îmbolnăviri şi să reducem presiunea pe decizia de cumpărare a biletului de avion. Practic, dacă achiziţionezi Vola Rambursabil pentru perioada de dinainte de călătorie şi Vola Medical pentru întreg sejurul, scapi de grijile asociate călătoriilor în perioada COVID-19” a declarat Claudia Tocilă, Director de Marketing la Vola.ro.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite