Ministerul Turismului a retras licenţa agenţiei de turism Funtrip

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Funtrip World
Funtrip World

Ministerul Turismului a retras astăzi licenţa agenţiei de turism Funtrip, după ce reprezentanţii companiei au dispărut fără urmă.

Zeci de turişti printre care se află şi câţiva prahoveni au rămas fără banii plătiţi pentru o excursie de vis într-o ţară exotică în Africa sau Asia, după dispariţia reprezentanţilor agenţiei. Mulţi dintre clienţii agenţiei au achitat integral preţul vacanţei, câteva mii de euro de persoană, iar acum încearcă pe toate căile să-şi recupereze banii, pentru că de vacanţă s-au convins că nu vor mai avea parte.

În data de 1 februarie, reprezentanţii Direcţiei Generale Autorizare şi Control Turism din cadrul Ministerului Turismului au efectuat un control la sediul agenţiei şi au constatat că ea nu mai funcţionează la sediul pentru care s-a emis licenţa de turism. Drept urmare, ei au retras licenţa companiei.

Până în prezent au fost primite la Ministerul Turismului un număr de 31 sesizări din partea turiştilor cu privire la neprestarea serviciilor turistice de către agenţie.

Funtrip avea licenţă de turism, iar reprezentanţii agenţiei au dat asigurări în permanenţă că totul este în regulă, ba chiar şi-au încurajat clienţii să vină să plătească şi diferenţa de preţ chiar cu câteva zile înainte de a-i anunţa printr-un email că societatea intră în insolvenţă.

Economie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite