Ministerul Transporturilor preia de la Prognoză 10 proiecte de infrastructură. Venim în prima şedinţă cu soluţii pentru Autostrada Unirii şi Comarnic – Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bode FOTO gov.ro
Lucian Bode FOTO gov.ro

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că în cursul acestei săptămâni sau săptămâna viitoare Guvernul va încheia procedurile de preluare a proiectelor lansate de Comisia de Strategie şi Prognoză.

„Va trebui pregătit un plan de acţiune pe fiecare proiect important de infrastructură, Autostrada Comarnic - Braşov, Autostrada Unirii Târgu Mureş - Iaşi - Ungheni”, a spus el, în şedinţa de Guvern.

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat că 10 dintre cele 22 de proiecte lansate în celebrul parteneriat public-privat (PPP) „model Vâlcov“ vor reveni la Ministerul Transporturilor.

„Două proiecte strategice – Autostrada Unirii şi Autostrada Comarnic - Braşov – preluăm de la Comisia de Prognoză aceste obiective, şi pe fiecare, dar în special pe cele două, imediat ce le-am primit, venim în prima şedinţă de guvern cu o prezentare a soluţiilor pe care noi le vedem pentru implementarea acestor proiecte de importanţă strategică pentru infrastructura rutieră din România“, a spus Bode.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite