Mastercard: Credit Europe Bank şi Cetelem sunt în proces de înrolare în programul de plată în rate cu cardul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mastercard contactless

Credit Europe Bank şi Cetelem se află în plin proces de înrolare în programul Mastercard plata în rate, după ce OTP Bank a devenit emitent înrolat în urmă cu câteva săptămâni, a declarat directorul in managementul produselor in cadrul Mastercard Europa Centrala si de Est, Mihaela Ciupală, în cadrul unei conferinţe.

Prin acest program, utilizatorii de carduri Mastercard pot să-şi împartă cumpărăturile în mai multe rate lunare, soluţia putând fi aplicată la toate tipurile de carduri – debit, credit, business.

”OTP Bank a devenit emitent înrolat acum câteva săptămâni. În prezent, Credit Europe Bank şi Cetelem se află în plin proces de implementare a programului Mastercard plata în rate”, a afirmat Ciupală.

În acest program, mai sunt înrolate băncile BRD, Banca Românească şi UniCredit.

În ultimele 12 luni, un client din trei, ofertaţi prin acest serviciu, au optat pentru împărţirea tranzacţiei în rate. Valoarea medie a tranzacţiilor efectuate prin acest serviciu este de 200 de euro, potrivit companiei.

Totodată, 29% din tranzacţii au fost făcute la retaileri de îmbrăcăminte şi accesorii, 21% în IT&C, iar 8% la retaileri din DIY.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite