La 45 de ani a renunţat la job ca să facă 100.000 de euro din meditaţii, deşi nu a fost niciodată profesor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 45 de ani, o vârstă la care mulţi angajaţi români ar ţine cu dinţii de job, Cătălin Dicu şi-a dat demisia de la locul de muncă, a făcut un împrumut la bancă şi a intrat în afaceri. Acum face 100.000 de euro din meditaţii prin centrul său da Vinci, deşi nu a fost niciodată profesor.

„M-am apucat să lucrez la acest proiect în 2012, când am început să mă documentez şi să adun informaţii despre piaţa serviciilor educaţionale. La începutul lui 2013 am demarat cercetarea şi în toamnă am început activitatea. Am ales domeniul educaţiei pentru că imi doresc foarte mult ca business-ul personal să aibă un impact cât mai mare în comunitatea în care trăiesc şi în societate în general", povesteşte Cătalin Dicu (47 ani), care a renunţat la funcţia de director de operaţiuni la compania de curierat DPD pentru a intra în afaceri.

Cu 60.000 de euro, bani proveniţi în mare parte din surse proprii, dar şi dintr-un credit bancar, Dicu a deschis, în octombrie 2013, un centru de meditaţii şi educaţie pentru elevi de gimnaziu şi liceu. Banii i-a investit în...citeşte continuarea articolului pe wall-street.ro. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite