FOTO VIDEO Ciotul de autostradă de lângă Bucureşti ar putea fi deschis vineri. Filmare din dronă cu stadiul lucrărilor

FOTO VIDEO Ciotul de autostradă de lângă
Bucureşti ar putea fi deschis vineri. Filmare din dronă cu stadiul lucrărilor

FOTO Asociaţia Construim România

Ciotul de 6 kilometri din Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, de la intrarea în Capitală, ar putea fi deschis vineri, când autorităţile vor face recepţia lucrărilor. Imaginile din dronă surprinse de Asociaţia Construim România arată care este stadiul lucrărilor: mai sunt de pus marcaje, indicatoare şi panouri fonoabsorbante.

„Ultimele pregătiri pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti în vederea recepţiei de vineri şi deschiderii traficului pe cei 6 km. Totodată, va fi dat în folosinţă şi nodul rutier de la Moara Vlăsiei, parte a aceluiaşi contract”, spun reprezentanţii Asociaţiei.

Potrivit lor, constructorul pare determinat să termine lucrările necesare pentru a se putea face recepţia vineri, astfel încât să putem circula pe cei 6 kilometri de autostradă urbană din continuarea autostrăzii dintre Centura Bucureşti şi Ploieşti.

FOTO Asociaţia Construim România

FOTO Asociaţia Construim România

„Aşa cum putem vedea din imagini au mai rămas puţine de făcut, în special la partea carosabilă: marcaje, indicatoare, finalizarea umpluturilor din rosturile de dilataţie de la pasaje şi poduri, precum şi montarea restului de panouri fonoabsorbante. Deşi mai rămân lucrări de efectuat în exteriorul părţii carosabile a autostrăzii, acestea pot fi realizate fără a afecta traficul rutier. Subliniem faptul că noul regulament de recepţie permite acum deschiderea traficului pe un segment de autostradă chiar dacă nu a fost realizată o recepţie finală, permiţând finalizarea completă a lucrărilor ulterior”, mai spun reprezentanţii.

FOTO Asociaţia Construim România

FOTO Asociaţia Construim România

Autostrada Bucureşti-Ploieşti cu o lungime de circa 60 de kilometri a fost deschisă în iulie 2012, însă au rămas neterminaţi ultimii 6,5 km dintre Centură şi intrarea în Capitală, în dreptul şoselei Fabrica de Glucoză, precum şi nodurile rutiere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: