Intesa Sanpaolo a finalizat formalităţile privind transferul operaţiunilor Veneto Banca în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo a finalizat formalităţile privind transferul anumitor active şi pasive de la fosta sucursală din România a Veneto Banca, inclusiv reţeaua de 19 unităţi, către nou-înfiinţata Intesa Sanpaolo SPA Torino Sucursala Bucureşti.

Ca urmare a acestui transfer, Intesa Sanpaolo SPA Torino Sucursala Bucureşti are acum în portofoliu credite şi toate depozitele constituite la Veneto Banca în România. De asemenea, angajaţii Veneto Banca au fost transferaţi către Intesa Sanpaolo SPA Torino Sucursala Bucureşti.

Grupul Intesa Sanpaolo este prezent acum în România cu două entităţi: Intesa Sanpaolo Bank Romania SA (30 de unităţi) şi Intesa Sanpaolo SPA Torino Sucursala Bucureşti (19 unităţi).

Această tranzacţie face parte din contractul semnat la 26 iunie 2017 de către Intesa Sanpaolo cu lichidatorii Banca Popolare di Vicenza şi Veneto Banca în Italia.

Intesa Sanpaolo este un grup bancar lider în Italia, are o reţea totală de 5.700 de unităţi care deservesc 20 de milioane de clienţi în 40 de ţări din toată lumea.

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri