Peste 100 de ansambluri rezidenţiale noi şi apartamente vechi, expuse la Salonul Imobiliar Bucureşti

Peste 100 de ansambluri rezidenţiale noi şi apartamente vechi, expuse la Salonul Imobiliar Bucureşti

FOTO Salonul Imobiliar Bucuresti

Ajuns la a patra ediţie, Salonul Imobiliar Bucureşti a găzduit mai mult de 100 de standuri, promovând peste 500 de oferte pentru toate buzunarele.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul Salonului Imobiliar Bucureşti, primul târg de la aprobarea programului Prima Casă, vizitatorii şi-au putut găsi şi alege o locuinţă din cele peste 100 de ansambluri noi rezidenţiale, precum şi apartamente de pe piaţa veche (construite anterior anului 2000), inclusiv în chirie, au informat organizatorii.
 
Potrivit acestora, ofertele au fost pentru toate buzunarele, pornind de la 28.500 euro o garsonieră în sudul Capitalei, până la un penthouse în Nordul Bucureştiului la 615.000 de euro.
 
În zona de Vest a Capitalei, preţul unui apartament cu două camere pleacă de la 35.000 euro, cel mai mic preţ al unui apartament similar în Sudul oraşului fiind de 42.000 euro, în timp ce în centul Bucureştiului nu se vând la mai puţin de 180.000 euro. Toate preţurile sunt cu TVA inclusă.
 
Ofertele au cuprins şi cartierele rezidenţiale din apropierea Bucureştiului, precum Cernica sau Dobroeşti.
 
Târgul s-a deschis la data de 1 martie a.c., la Palatul Parlamentului, fiind deschis până la ora 17,00 a zilei de duminică.
 
Următoarea ediţie a târgului imobiliar este programată în toamna acestui an, între 7 şi 9 septembrie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările