Grupul Rădăcini intră în imobiliare şi va demara proiectul rezidenţial Aviaţiei Tower, investiţie de 20 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aviatiei Tower by Radacini_Fatada

Grupul Rădăcini, unul din principalii distribuitori de autoturisme din România, a creat o divizie dedicată sectorului imobiliar prin care va demara proiectul rezidenţial premium Aviaţiei Tower.

Cu o valoare a investiţiei de 20 de milioane de euro, prima fază a proiectului cuprinde 134 de apartamente şi va fi livrată în toamna anului 2019.

Complexul rezidenţial este localizat vizavi de mall-ul Promenada, în imediata vecinătate a hotelului Marriott Courtyard şi a clădirilor de birouri clasa A+, aflate între Calea Floreasca, Barbu Văcărescu şi Gara Herăstrău.

Aceste zone au rămas în ultimii ani locaţiile cu cele mai mari creşteri înregistrate în ceea ce priveşte numărul de angajaţi din clădirile de birouri moderne. Conform estimărilor publicate în 2018 de compania de servicii imobiliare Cushman & Wakefield Echinox, aproximativ 40% dintre angajaţii care îşi desfăşoară activitatea într-un astfel de mediu sunt concentraţi în clădirile aflate în apropierea metroului Aurel Vlaicu şi Pipera (aproximativ 97.000 dintr-un total estimat de 250.000).

Demarată în luna februarie a acestui an, prima fază a proiectului include construcţia celor 134 de locuinţe, de la apartamente de 2 şi 3 camere, până la cele de tip penthouse/duplex, şi 172 de locuri de parcare.

Aviatiei Tower by Radacini
Aviatiei Tower by Radacini
Aviatiei Tower by Radacini
Aviatiei Tower by Radacini

Rădăcini Estate este noua divizie de construcţii şi vânzare de apartamente de lux a grupului Rădăcini, unul dintre cei mai mari actori ai pieţei auto din România, care deţine în portofoliul său mărci auto precum Opel, Mazda, Volkswagen, Peugeot, Suzuki, Honda, Citroen, Cadillac, Chevrolet (service), Audi (service). Înainte de lansarea diviziei, grupul a mai construit un proiect rezidenţial în zona Plevnei şi o clădire de birouri cu arhitectură avangardistă.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite