George Buhnici, lecții de economie pe Twitter: Scumpirile, singura metodă să scoți oamenii la muncă

0
Publicat:

George Buhnici a făcut o nouă declarație controversată pe contul său de Twitter legată de scumpirile uriașe. 

FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

Buhnici a lăsat să se înţeleagă că românii sunt leneşi şi muncesc doar atunci când rămân fără bani şi că, mai mult, scumpirile sunt binevenite pentru că îi pune la treabă. 

„Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei. De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin”, a scris George Buhnici pe Twitter. 

Jurnalistul consideră că în acest moment există pe piață mai multe oportunități de a avea un trai decent. 

„S-au dus vremurile când un om de clasă mijlocie putea produce cât să plătească și casă și mașină și să țină soția acasă cu copiii. Erau vremuri mai bune? Nu cred. Sărăcia era mai dură în alte părți. Cred că e important să nu uităm. Se poate trăi decent fără să te prăjești la muncă dar poți deveni prosper dacă îți dorești și tragi tare. E un moment valoros pentru umanitate. Avem opțiuni. Nu sunt geniale dar sunt mai multe și diferite decât au avut cei dinainte”, a mai scris acesta pe Twitter. 

Declarația lui, distribuită în social media, a trezit comentarii acide.

„Deci, hai la muncă, băiețel, fiind iarnă vergeturile nu se mai văd”, a scris un utilizator Twitter. 

„O fi băut după nevasta lui Moisescu”, a comentat o altă persoană la postarea sa. 

„Momentul ăla, când arăți că nu prea ai vergeturi. Pe creier”, a scris ironic altcineva. 

Reamintim că George Buhnici a stârnit un val de reacţii pe reţelele sociale în ultimele săptămâni, după ce a declarat că mergem  la mare ca să vedem piele, care ar trebui să nu aibă celulită sau vergeturi.

Acesta și-a cerut scuze pentru afirmațiile făcute într-un videoclip pe care l-a postat după o săptămână. În vară, declarațiile sale au stârnit un val de revoltă în online și offline.

Acesta a fost amendat cu 20.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru afirmațiile sexiste, făcute în luna iulie, în timpul emisiunii XNS de la Antena Stars.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite