FORBES EXCLUSIV: Cine este Robert Deutsch. Un nume notabil pentru Ronald Reagan şi Helmut Kohl

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ce ar vinde un milionar român stabilit în California un teren de golf cu jumătate din banii investiţi de-a lungul a 15 ani?

De unde atâta patimă pentru golf? De ce Robert Deutsch nu vrea să vândă pur şi simplu şi să fie interesat exclusiv de preţ? Nelămuriri pentru a căror rezolvare este necesar un flashback. Robert Deutsch a emigrat din România la începutul anilor '70.

Prima destinaţie: Germania. Pasul următor l-a făcut în Elveţia, pentru ca în cele din urmă să se stabilească în California, la Palo Alto - oraşul milionarilor din Silicon Valley şi locul unde pasiunea guvernează mersul unui business (a se vedea exemplul lui Steve Jobs, cofondatorul Apple). Mai important e să fii în cercul potrivit de cunoştinţe. Poate de aceea a şi învăţat să nu aştepte beneficii imediate.

În America, banii i-a făcut cu o companie de consultanţă, printre clienţii săi numărându-se fostul preşedinte american Ronald Reagan, pe vremea când era guvernatorul statului California. De asemenea, în Germania fusese consilier al viitorului cancelar Helmut Kohl. Poate explicaţia nu e tocmai precisă: banii i-a făcut din conexiuni cu oameni de la cel mai înalt nivel. Este născut pentru a-şi crea relaţii.

Citeşte întreaga poveste a lui Robert Deutsch, în EXCLUSIVITATE pentru Forbes România

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite