„Firicel“ din Las Fierbinţi îşi dă garsoniera în plată. „Acum mă întreb ce ar trebui să răspund dacă banca îmi va trimite o somaţie cu «Bă', eşti nebun?!»

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Celentano" (stânga) şi Firicel (dreapta) din serialul Las Fierbinţi    FOTO Pro Tv
"Celentano" (stânga) şi Firicel (dreapta) din serialul Las Fierbinţi    FOTO Pro Tv

Actorul Cuzin Toma, cunoscut din serialul Las Fierbinţi, a notificat banca pentru darea în plată a unei garsoniere cumpărate în anul 2007, pentru care a contractat un credit de 80.000 de franci elveţieni, în prezent având un sold de achitat de 90.000 de franci.

„Personal, în 2007 am contractat un credit de 80.000 CHF şi mi-am cumpărat o garsonieră. În prezent, după aproape 9 ani, trebuie să mai plătesc băncii tot aproximativ 90.000 de CHF, plus dobânzi şi comisioane. Pare un paradox, nu? Garsonieră nu mai valorează nici jumătate din această suma“, a relatat actorul pe contul său de Facebook, potrivit News.ro.

El spune că decizia îl întristează pentru că se desparte de garsoniera de care îl leagă multe amintiri, dar se simte eliberat totodată de unui contract de credit care îi răpeşte energie, timp, libertate şi îl împiedică să se bucure de viaţă.

„Vreau din tot sufletul să îmi fac publicul fericit, să mă dăruiesc lui fără rezerve şi pentru asta trebuie să fiu liber, să elimin orice factor care m-ar putea împiedică să reuşesc“, adăugat interpretul lui Firicel.

El a menţionat că anul trecut a câştigat un proces pe care l-a avut cu banca pentru acelaşi contract. „Acum mă întreb ce ar trebui să răspund dacă banca îmi va trimite o somaţie cu «Bă', eşti nebun?!»... cred că sigur voi spune «Bă, eşti proastă?!»...“, conchide retoric Cuzin Toma.

El este actor la Teatrul Mic Bucureşti, iar înainte să devină actor a avut activităţi diverse, lucrând în mină, ca paznic pe şantier sau de bloc, dar a urmat şi cursurile unei şcoli de dans popular.

Legea dării în plată a intrat în vigoare pe 13 mai, dând posibilitatea debitorilor cu dificultăţi financiare să returneze băncii imobilul folosit garanţie.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite