“Eram subjugat de rolul meu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul îşi aminteşte cu emoţie de ziua în care Dinu Cocea i-a propus să fie Anghel Şaptecai. L-a dus la Buftea, i-a lipit o mustaţă, l-a îmbrăcat în costum, i-a pus cizmele, i-a dat

Actorul îşi aminteşte cu emoţie de ziua în care Dinu Cocea i-a propus să fie Anghel Şaptecai. L-a dus la Buftea, i-a lipit o mustaţă, l-a îmbrăcat în costum, i-a pus cizmele, i-a dat pistoalele şi i-a încins brâul. După trei-patru zile de la filmări, Dinu Cocea l-a chemat pe Florin la cinematograf, să vizioneze, împreună cu Eugen Barbu, secvenţa respectivă.

“Dacă nu eşti bun, te schimbăm”, a zis Cocea. “Cu cine? Ce, eu sunt de schimbat? Eu sunt haiducul Şaptecai”, a răspuns tânărul actor, care mărturiseşte că în ziua aceea a fost prea emoţionat să meargă la întâlnirea cu Eugen Barbu. “Am stat şi am aşteptat. Şi, după vreo două ore, apare Cocea.

 «Eşti mare, mi-a zis, Barbu a fost entuziasmat. A zis că eşti ca un vultur»”, rememorează încântat Piersic.Astăzi, când deapănă amintiri de la filmări, Florin Piersic spune că era  subjugat  de rolul pe care îl juca.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite