Dragnea: Nu mă interesează cine conduce Tarom, mă interesează să devină puternică, stabilă şi profitabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziua Franţei - recepţie la Ambasada Franţei - Liviu Dragnea / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea / 14 iul 2017

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, după demisia directorului general al Tarom, că nu îl interesează cine conduce această compania, ci ca ea „să devină ceea ce s-a stabilit în programul de guvernare”.

„Nu mă interesează cine conduce Tarom, mă interesează ca această companie să devină ceea ce s-a stabilit în programul de guvernare, o companie aeriană puternică, stabilă şi profitabilă”, a spus Liviu Dragnea, la Ambasada Spaniei, unde a semnat în Cartea de Condoleanţe deschisă pentru victimele atentatelor.

El a precizat că nu se va discuta în coaliţie despre Tarom, fiind o chestiune strict legată de Guvern. „ Dacă va solicita ministrul Transporturilor sau premierul, vom discuta. Dacă nu, nu. Este o chestiune strict legată de Executiv”, a subliniat liderul PSD. 

Directorul general al companiei de stat Tarom, Eugen Davidoiu, a demisionat luni din funcţie, după ce premierul Mihai Tudose a decis efectuarea unui control de către Corpul de Control al primului-ministru la Tarom şi la Compania Naţională de Investiţii, începând de luni.

Duminică, Davidoiu spunea, după anunţul privind verificările dispuse de premier, că nu consideră că trebuie să îşi dea demisia, în condiţiile în care, potrivit lui, a fost eficient şi a adus două avioane noi în cadrul flotei companiei.

 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite