Din septembrie poţi plăti avansul pentru o Dacie online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
renault/dacia stepway

Din septembrie, clienţii celui mai mare producător român de automobile, Automobile Dacia, pot plăti online avansul pentru achiziţionarea unui automobil Dacia, cu cardul bancar, prin intermediul procesatorului de plăţi electronice Netopia Payments.

Serviciul este disponibil prin platforma de vânzări online a Automobile Dacia, lansată luna trecută de producătorul român, care include modelele disponibile în stoc, la preţuri promoţionale. 

Prin urmare, cei interesaţi de achiziţionarea unei maşini îşi pot alege modelul dorit selectând opţiunile preferate din platformă, iar apoi îşi pot rezerva direct autoturismul disponibil, achitând o taxă de rezervare de 500 de euro, care se transformă în avans în momentul confirmării comenzii. Taxa poate fi achitată introducând datele unui card bancar de credit sau de debit prin intermediul Netopia Payments.

Mai mult, utilizatorii care au instalată aplicaţia mobilPay Wallet, dezvoltată de Netopia, pot beneficia de plata instant a avansului prin simpla scanare a codului QR disponibil în pagina de plată.

„Faptul că trăim într-o eră digitalizată ne oferă posibilitatea să ne simplificăm cu mult activităţile, chiar şi atunci când vorbim de procesul de achiziţionare a unei maşini noi. Împreună cu partenerii noştri de la Automobile Dacia venim cu soluţii inovatoare, conectate în prezent, prin care le oferim utilizatorilor şi clienţilor noştri experienţe de plată simple, eficiente şi salvatoare de timp”, spune Antonio Eram, CEO şi Fondator al Netopia Payments.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite