Din iulie, vom avea servicii de e-mail Yahoo în limba română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internauţii români vor avea, din iulie, o pagină de internet Yahoo personalizată şi servicii de e-mail în limba română, potrivit declaraţiilor lui Mihai Fanache, directorul general al Mediacafe, regia care gestionează vânzările Yahoo pe plan local, citat de Wall-Street.ro.

Contactat de ziarul „Adevărul‟, Mihai Fănache a confirmat acest lucru, iar din iulie, utilizatorii români care au cont pe portalul Yahoo vor beneficia de servicii de e-mail în limba română. Îniţial, aceste servicii trebuiau lansate anul trecut, însă criza economică a amânat planurile pe care gigantul american Yahoo le avea pentru piaţa autohontonă.

Primul semnal că România este o ţintă pentru compania americană a fost dat de numirea bloggerului Bobby Voicu în postura de manager al Yahoo România, în luna aprilie 2008, pe o perioadă determinată de un an. Însă, anul trecut, în februarie, Bobby Voicu a încheiat contractual cu Yahoo, cu două săptămâni înainte de termenul stabilit.


Agenţia Mediacafe, lansată pe piaţă în 2006, a realizat anul trecut afaceri de 2,5 milioane de euro, în creştere cu 48% faţă de anul 2008. Mediacafe a lansat la începutul lunii martie Yahooadvertising.ro, un site care oferă informaţii despre audienţa Yahoo în România şi posibilităţile de promovare pe platformele Yahoo.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite