Dezvoltatorul Speedwell va construi un proiect imobiliar de 500 milioane euro pe platforma Griro din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell a achiziţionat un teren de nouă hectare în Bucureşti, pe platforma Griro, unul dintre cele mai mari loturi de teren disponibile în capitală, unde va construi un proiect în valoare de 500 de milioane de euro ce va include apartamente, spaţii de birouri şi servicii, facilităţi pentru petrecerea timpului liber si spaţii verzi.

„Reff & Asociaţii | Deloitte Legal a asistat dezvoltatorul imobiliar Speedwell în achiziţionarea unui teren de nouă hectare situat în Bucureşti, pe platforma Griro, unul dintre cele mai mari loturi de teren disponibile în capitală. Speedwell va construi pe acest teren un proiect în valoare de 500 de milioane de euro ce va include apartamente, spaţii de birouri şi servicii, facilităţi pentru petrecerea timpului liber si spaţii verzi”, a anunţat vineri casa de avocatură.

Avocaţii Reff & Asociaţii | Deloitte Legal specializaţi în drept imobiliar au oferit asistenţă în legătură cu întreaga tranzacţie, începând cu procesul extensiv de due diligence, negocierea şi semnarea documentelor tranzacţiei. Echipa de proiect a fost formată din Irina Dimitriu, partener şi liderul practicii de drept imobiliar, Diana Stan, managing associate, Maria Niţulescu, managing associate, şi Alexandru Butuşină, senior associate.

„Acest proiect a presupus mai mult decât un simplu exerciţiu de due diligence şi apoi de negociere - am avut onoarea să facem o adevărată incursiune în istoria Griro şi să înţelegem rolul pe care l-a jucat zeci de ani în viaţa oraşului. Când ne apropiam de ziua semnării, am avut revelaţia că nu tranzacţionăm o simpla proprietate, ci asistăm la o schimbare de paradigmă, sădind temelia regenerării urbane a Bucureştiului”, a declarat Irina Dimitriu, partener şi liderul practicii de drept imobiliar la Reff & Asociaţii | Deloitte Legal.

Fondat de experţii în domeniul imobiliar Didier Balcaen şi Jan Demeyere, de origine belgiană, Speedwell este unul dintre cei mai activi dezvoltatori prezenţi pe piaţa românească, având proiecte finalizate sau în derulare în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Râmnicu-Vâlcea.

De 15 ani, Reff & Asociaţii | Deloitte Legal este o societate de avocaţi în domeniul imobiliar din România, fiind implicată în cele mai mari tranzacţii imobiliare şi proiecte de dezvoltare din ţară, care au implicat deseori structuri corporative complexe şi finanţare transfrontalieră. Aceasta oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurenţă, dreptul muncii, energie şi mediu, insolvenţă, consultanţă juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni şi achiziţii, sectorul public şi drept imobiliar. Reff & Asociaţii reprezintă România în reţeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocaţi în 85 de ţări.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite