De luni, vin brazii în pieţe. Silva Group deschide în Bucureşti şapte expoziţii cu vânzare de pomi de Crăciun, la preţuri între 60 şi 300 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 8-24 decembrie, Silva Group România, liderul pieţei de arbori şi arbuşti ornamentali şi de pomi de Crăciun, deschide în Bucureşti, pentru al 5-lea an consecutiv, cea mai mare suprafaţă de vânzare brazi din ţară, cu o acoperire totală de peste 30.000 mp.

Vizitatorii îşi pot alege bradul de Crăciun într-una din cele 7 expoziţii cu vânzare din Noua Piaţă Obor, Bd. Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piaţa Alba Iulia, Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni şi Macromall Braşov, se arată într-un comunicat al companiei.

Silva Group România doreşte să le mulţumească vizitatorilor şi cumpărătorilor fideli care ne-au determinat şi anul acesta să ne autodepăşim şi să le oferim produse de calitate, la preţuri pentru toate buzunarele.
Astfel un brad pentru apartament de 1,75 - 2,50 m va avea preţuri cuprinse între 59,99 şi 300 de lei în funcţie de calitate, simetrie şi culoare. Vă invităm să ne urmăriţi îndeaproape pentru a beneficia de toate surprizele pe care vi le pregătim în această lună a cadourilor
”, a declarat Ovidiu Neacşu, directorul comercial al Silva Group România.

Crescuţi în pepiniere private

Toţi pomii expuşi provin din pepinierele private ale partenerilor autohtoni şi din străinătate (tăiaţi sau cu rădăcină) şi se încadrează între 1 şi 7 m înălţime (pomi tăiaţi) şi 0,6 - 4 m (pomi cu rădăcină).

Vizitatorii vor putea alege între speciile de brad nobil Abies Nobilis, brazii caucazieni Abies Nordmanniana, Argintiii  Picea Pungens Glauca, precum şi brazii de provenienţă autohtonă  Abies Alba  (bradul românesc).

Ambalare gratuită

Pentru a facilita procesul de achiziţie, brazii sunt etichetaţi şi expuşi după criterii stricte de înălţime şi calitate. Toate punctele de vânzare comercializează aceleaşi categorii standardizate, iar preţurile vor fi fixe pe întreaga durată a expoziţiilor.

Silva Group România va oferi în mod gratuit şi servicii de ambalare, cioplire şi fixare în suport a brazilor. Aceste operaţiuni vor fi efectuate cu ajutorul utilajelor profesionale şi a personalului calificat, mai anunţă compania.

Pe lângă târguri de pomi de Crăciun, expoziţiile cu vânzare îşi aşteaptă vizitatorii şi cu accesorii şi decoraţiuni de împodobit brazi, coroniţe, aranjamente naturale, suporturi de fixare, concursuri de împodobit brazi şi mai ales, fapte bune.

Nu sunteţi din Bucureşti? Comandaţi online

Persoanele localizate în afara capitalei sau cele care vor să economisească timp pot comanda pe platforma online www.MagazinulDeBrazi.ro, beneficiind de transport gratuit atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării.

Înfiinţată în 2007, Silva Group România (SGR) comercializează la nivel naţional, en-gros şi en-detail, arbori şi arbuşti ornamentali sau fructiferi, precum şi brazi cu rădăcină sau tăiaţi pentru Crăciun.

Produsele oferite provin de pe plantaţii private din întreaga Europă, inclusiv din Danemarca, Austria, Germania sau Ungaria.

Silva Group Romania precizează că şi-a propus descurajarea achiziţiei de brazi de Crăciun proveniţi din tăieri ilegale, oferind în schimb o alternativă cuprinzătoare de brazi crescuţi pe plantaţii private.

Iniţiativa promovează conceptul de brad natural, biodegradabil, ecologic în detrimentul brazilor artificiali, precum şi achiziţia de brazi cu rădăcină în vederea replantării lor înainte sau după sezonul de iarnă.

MagazinulDeBrazi.ro este o platformă online destinată comercializării de pomi şi accesorii de Crăciun, care îşi propune să vină în întâmpinarea necesităţii clienţilor de a alege dintr-o gamă variată de brazi naturali. Pomii sunt disponibili în 21 de categorii de înălţime (0,60-12 m) şi 7 soiuri diferite, tăiaţi sau cu rădăcină.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite