Articol publicitar

Condiţii pentru obţinerea unui credit Ferratum

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ferratum

În caz că aţi avut vreo dată nevoie de un credit rapid, probabil stiti că, în unele cazuri, obţinerea sa poate fi destul de greoaie. Deşi poartă denumirea de  credit rapid, în funcţie de instituţia la care apelaţi, puteţi obţine banii în câteva ore sau chiar şi în câteva zile.

Ferratum este o companie care propune o soluţie financiară potrivită celor aflaţi în impas financiar pe termen scurt şi, de aceea, îşi propune să reacţioneze cât mai rapid la cererile primite şi să simplifice pe cât posibil întreaga procedură de solicitare/acordare a unui împrumut.
 

Pentru a obţine un împrumut de la Ferratum aşadar, va trebui să parcurgeţi numai câţiva paşi simpli şi banii de care aveţi nevoie vor fi accesibili în cel mai scurt timp:

Internet sau telefon mobil. Este o condiţie esenţială pentru a putea apela la un microcredit. Nu puteţi apela la un credit Ferratum decât online, prin completarea unui formular şi odată cu al doilea împrumut, prin SMS, mult mai simplu, furnizând numai suma dorită şi parola.
 

Buletinul. O condiţie esenţială pentru a formula o solicitare, este să aveţi un buletin la îndemână. Este singurul act necesar, de care vă veţi folosi pentru completarea formularului online şi pentru ridicarea banilor de la o sucursală bancară parteneră în cazul în care nu aveţi deschis un cont bancar.

Vârsta. Trebuie să aveţi peste 24 de ani şi să dispuneţi de venituri lunare. Nu vă este cerută nicio adeverinţă de venit sau dovadă a unui loc de muncă, însă pentru a putea restitui banii la timp, este necesar să aveţi un venit pe care să vă puteţi baza.

Suma. La primul împrumut rapid nu puteţi solicita suma maximă de 1290 de lei. Dacă nu sunt probleme cu restituirea împrumutului, începând cu al doilea, veţi avea acces la sume mai mari.

Tipul nevoilor. Nu este în adevaratul sens al cuvantului o condiţie ci mai bine zis, o recomandare pe care o face Ferratum, anume aceea de a nu împrumuta bani decât pentru nevoile presante, urgente, care nu au fost prevazute în buget la momentul respectiv si pe care nu le puteţi amâna pană la următorul salariu.

După cum vedeţi pe lista Ferratum nu sunt paşi complicaţi care să vă îngreuneze accesul la suma de care aveţi nevoie, fapt ce face posibilă o solicitare şi în acelaşi timp o analiză a cererii rapidă, pentru ca ulterior, împrumutul dumneavoastră să se dovedească a fi cu adevarat rapid şi util nevoilor ce nu pot aştepta.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite