Articol publicitar

Clinicile stomatologice Dr. Petru, premiate pentru implicare socială de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România

Publicat:
Ultima actualizare:

Clinicile Dr. Petru au primit „Premiul special pentru implicare socială”, în cadrul celei de-a 30-a ediții a galei „Topul Național al Firmelor Private din România”.

image

Evenimentului organizat de către Consiliul Național al IMM-urilor (CNIPMMR) la începutul lunii noiembrie are ca scop recunoașterea meritelor și promovarea celor mai performante întreprinderi din România.

Premiul acordat de către Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, vine ca o apreciere pentru eforturile depuse de către dr. Petru Trifăuțanu, care la sfârșitul anului 2021 a pus bazele unei întreprinderi sociale adresată mediilor defavorizate din Constanța.

Întrucât clinicile au fost înființate folosind fonduri europene, constănțenii pot beneficia de servicii stomatologice premium, la prețuri accesibile. Printre serviciile oferite se numără radiologia dentară 3D CT, chirurgia dentară și aplicarea de implanturi dentare de proveniență Germania, Italia și Coreea, la prețuri care încep de la 300 euro.

image

 “Vă mulțumesc pentru acest premiu și doresc să-l dedic tuturor celor care au încredere în viziunea clinicilor noastre, care este îndreptată spre responsabilitatea socială,” a afirmat Dr. Petru Trifăuțanu.

Cea de-a 30-a ediţie a galei "Topului Naţional al Firmelor Private din România” a fost organizată la începutul acestei luni la Ateneul Român și avut peste 17.000 de participanți.

Nu mai puțin de 596.221 au intrat în analiza efectuată de către CNIPMMR, care a realizat peste 5000 de clasamente, având la bază factori precum profitul brut, cifra de afaceri, productivitate și performanța globală în afaceri.

În cadrul aceleiași gale a fost decernat și “Premiul special pentru forță și frumusețe în 30 de ani de antreprenoriat” către Anastasia Soare, CEO și fondatoare a celebrului brand Anastasia Beverly Hills.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite