CFR Călători operează 60 de trenuri pe ruta Gara de Nord - Otopeni, după ce un operator privat s-a retras. Cât costă biletul

0
0
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

CFR Călători operează 60 de trenuri pe relaţia Bucureşti Nord - Aeroportul Henri Coandă şi retur, după ce un operator privat de transport feroviar de călători s-a retras de pe această rută, a informat compania.

Trenurile sunt formate din automotoare Desiro, cunoscute ca Săgeata Albastră, care circulă în regim de tren Regio, cu un tarif de 4 lei, accesibil tuturor.

Circulaţia trenurilor CFR Călători este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei. Traficul de călători este astfel deservit în mod optim, asigurând nevoile de transport, atât pentru traficul de călători ocazional, cât şi pentru cel de navetă.

"CFR Călători îşi concentrează atenţia pe creşterea calităţii serviciilor asigurate călătorilor şi face în continuare demersuri pentru a dezvolta şi îmbunătăţi serviciul de transport oferit", a informat operatorul.

Compania subliniază care sunt avantajele mersului cu trenurile CFR Călători până la aeroport: se ajunge rapid, în siguranţă şi fără griji (durata medie este de 20 de minute), scaune confortabile, locuri pentru bagaje şi rafturi aeriene, aer condiţionat, posibilitatea de a călători cu animale de companie.

"Rezervă-ţi locul şi urcă-te în tren! CFR Călători este partenerul tău de drum! Recomandăm planificarea din timp a călătoriei şi cumpărarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie de 20 zile, de pe următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări şi, dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări şi distribuitorii autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane", se mai spune în comunicat.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, atrage atenţia compania.

Operatorul privat Regio Călători a anunţat pe 23 iunie că se va retrage de pe ruta Bucureşti Nord - Aeroport Henri Coandă începând cu data de 1 iulie.

"Începând cu data 01.07.2021 trenurile Regio Călători în relaţiile: Bucureşti Nord Gr A - Aeroport H. Coandă T1 şi retur; Bucureşti Nord Gr A - Ploieşti Sud şi retur nu mai circulă", a postat transportatorul feroviar de călători pe site-ul său. 

Economie


Ultimele știri
Cele mai citite