Cel mai mare pol de afaceri din Capitală atrage investiţii imobiliare de un miliard de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
new

Investiţii imobiliare de circa un miliard de euro au fost anunţate în ultima vreme în zona Barbu Văcărescu-Pipera, considerată principalul pol de afaceri al Capitalei, potrivit organizaţiei Bucharest Real Estate Club, cu activităţi pe zona imobiliară.

Globalworth, cel mai mare proprietar de spaţii de birouri din România, a anunţat recent că a achiziţionat pentru 16 milioane de euro două terenuri în zona Barbu Văcărescu, unde intenţionează să dezvolte două proiecte de birouri. În Pipera, compania dezvoltă Globalworth Campus, un parc de afaceri de 88.000 de metri pătraţi, unde printre chiriaşi se numără şi Amazon.

Şi fondul de investiţii Nepi Rockcastle ar urma să înceapă lucrările de expansiune la Promenada Mall, un proiect mixt de spaţii comerciale şi de birouri în suprafaţă de 60.000 de metri pătraţi.

Skanska a început deja lucrările la proiectul Equilibrum de la intersecţia străzilor Gara Herăstrău şi Dimitrie Pompeiu, iar One United Properties, dezvoltatorul cunoscut pentru proiectele sale rezidenţiale premium, a înfiinţat anul trecut o nouă divizie care se concentrează pe birouri şi a cumpărat în Pipera proiectul offie North Gate.

Citiţi continuarea articolului pe www.newmoney.ro

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite