Ce spunea Mohammad Murad luna trecută despre premierul Ludovic Orban, care acum îi vizitează hotelul: „În viaţa lui n-a dat un salariu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mohammd Murad

Premierul Ludovic Orban vizitează joi complexul turistic pe care îl deschide la Olimp omul de afaceri Mohammad Murad, cel care în urmă cu o lună îl critica în termeni duri pe prim-ministru, spunându-i că „nu ştie să facă nimic”.

Supranumit „perla litoralului românesc”, complexul hotelier Amfitreatru-Panoramic-Belvedere din Olimp va fi redeschis, după ce a fost modernizat de către Mohammad Murad, care l-a achiziţionat în 2016-2018.

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Economiei Virgil Popescu vor face o vizită la acest hotel, joi seară.

Însă în urmă cu o lună, Mohammad Murad, în calitate de reprezentant al patronatelor din turism, ameninţa că va da în judecată Guvernul dacă restaurantele rămân închise şi lansa cuvinte grele la adresa premierului Orban.

„Vă spun informaţii din interiorul Guvernului: premierul şi ministrul Marcel Vela au fost de acord să deschidem. Dar Nelu Tătaru (ministrul Sănătăţii) şi Raed Arafat nu. Şi nimeni nu se pune acum cu medicii. Le place să fie la comandă, dar nu vor câştiga nimic dacă amână deschiderea cu 2 săptămâni, decât dacă se inventează un vaccin între timp. Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier”, declara Mohammad Murad, pe data de 11 iunie.

Complexul hotelier Amfiteatru-Panoramic-Belvedere din staţiunea Olimp a fost achiziţionat în urmă cu trei ani de către omul de afaceri Mohammad Murad, care mai deţine câteva structuri de cazare în Mamaia. La sfârşitul lunii septembrie, au demarat lucrările de renovare la cele trei hoteluri ale complexului, urmând ca resortul de patru stele all inclusive să fie gata în acest sezon estival.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite