Cât costă un apartament în Drumul Taberei, cartier adus în prim-plan de inaugurarea noii magistrale de metrou?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Metrou Drumul Taberei. FOTO Sever Gheorgh
Metrou Drumul Taberei. FOTO Sever Gheorgh

Inaugurarea magistralei de metrou Râul Doamnei-Eroilor aduce în prim-plan cartierul Drumul Taberei din sud-vestul Capitalei.

Cererea pentru apartamentele din această zonă a înregistrat, oricum, un avans în ultimul an. Aproape 1.500 de potenţiali cumpărători erau interesaţi de locuinţele din Drumul Taberei săptămâna trecută, potrivit datelor Imobiliare.ro centralizate de Analize Imobiliare.

Oferta a crescut şi ea în ultimul an, la fel şi preţurile. Preţul mediu solicitat de proprietari pentru un apartament cu 2 camere a ajuns, săptămâna trecută, la 1.140 de euro/mp util, faţă de 1.070 de euro/mp util în perioada similară din 2019.

Chiriile se menţin la un nivel constant. Poţi închiria un apartament cu 2 camere în Drumul Taberei, în medie, cu 300 de euro/lună.

Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor oferă o cale de transport de mare capacitate şi un mijloc de legătură între zona de sud-vest a Bucureştiului (Cartierul Drumul Taberei) şi centrul oraşului, pe o lungime de circa 7 km.

Aceasta cuprinde 10 staţii –  Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite