Care este cea mai furată carte din librăriile Diverta în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii de cărţi au şi ei preferinţele lor. În 2011, cea mai furată carte din librăriile Diverta a fost un bestseller al anului.

Este vorba despre volumul "Mănâncă, roagă-te, iubeşte", de Elizabeth Gilbert. Aceasta a fost cea mai furată carte din reţeaua Diverta, anul trecut, cu 49 de exemplare lipsă la inventarul grupului de librării, au declarat reprezentaţii companiei pentru Mediafax.

Hoţii de cărţi au avut, de data aceasta, gusturi eclectice, de la Umberto Eco la Elizabeth Gilbert, Aurora Liiceanu şi volume despre fotografia de călătorie.

Astfel, pe locul al doilea în topul cărţilor furate din lanţul de librării s-au clasat cărţile din seria "Amurg/ Twilight" - ediţia cartonată, cu 42 de exemplare lipsă, urmată de cartea pentru copii "Elefantul cu pătrăţele", cu 39 de exemplare furate.

Pe poziţia a patra s-a situat volumul "Secretele succesului. Cum să vă faceţi prieteni şi să deveniţi influent", de Dale Carnegie, cu 31 de exemplare lipsă, la egalitate cu o altă carte semnată de Elizabeth Gilbert, "Şi am spus da, o poveste de iubire", şi cu "Viaţa nu-i croită după calapod", de Aurora Liiceanu.

Au mai fost furate din reţeaua Diverta volumele "Vertigo. Lista infinită", de Umberto Eco, cu 30 de exemplare lipsă, "Jurnalul unui puşti 2. Rodick e cel mai tare", de Jeff Kinney, cu 29 de exemplare lipsă, şi "Fotografia de călătorie", de Michael Freeeman, cu 28 de exemplare lipsă.

Pe ultimul loc în Topul 10 al cărţilor furate din reţeaua Diverta se află "Secretul: Învăţături zilnice", de Rhonda Byrne, cu 26 de exemplare lipsă.

Reprezentanţii lanţului Diverta au declarat pentru Mediafax că, faţă de anul anterior, furtul de carte a scăzut, hoţii orientându-se către produsele electronice, precum căştile.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite