Cardurile de beneficii, soluţia pentru angajaţi mai implicaţi. Unde pot fi folosite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Volumul tichetelor oferite pentru motivarea angajaţiilor, cu ocazia Sărbătorilor legale,  prin cardul UpCadou, a fost de 5 ori mai mare, în luna martie din acest an, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2020, arată datele transmise de Up România.

Companiile care, de la începutul anului, au preferat să apeleze la astfel de soluţii accesibile online provin,cu precădere,din zonele Bucureşti-Ilfov, Nord-Est şi Centru. Domeniile farma, birotică-papetărie, producţie, distribuţie şi comerţ sunt printre cele mai interesate să ofere recompense în perioada sărbătorilor legale.

”Continuăm să observăm un interes crescut al clienţilor din portofoliul Up România faţă de soluţiile digitale de motivare şi recompensare a angajaţilor, într-un mod cât mai personalizat, adaptate nevoilor acestora. Pe lângă siguranţa şi accesibilitatea crescute, credem că soluţiile precum cardul Up Cadou simplifică eforturile companiilor de a-şi recompensa angajaţii, distribuirea lor către beneficiari, sunt scutitecosturile de livrare, iar serviciile de gestiune sunt accesibile online.

Angajaţii le folosesc direct în magazin sau online, în reţeaua de parteneri Up România”, a declarat Elena Pap, Director General Up România şi Director Regional Up Group.

În acest moment, reţeaua de magazine partenere în care pot fi folosite tichetele şi cardul Up Cadou este alcătuită din branduri sau magazine de proximitate din diverse domenii, precum IT&C, hypermarket-uri, fashion & beauty, home & deco, farmacii şi clinici medicale, librării şi restaurante. 

De altfel, utilizatorii tichetelor şi cardurilor Up Cadou şi-au manifestat în ultimul an preferinţa pentru utilizarea acestora în cadrul hypermarket-urilor, unde beneficiază de o varietate crescută de produse, dar şi în magazine de mobilă, decoraţiuni, electrocasnice, modă şi cosmetice.

Conform legislaţiei în vigoare, tichetele cadou oferite angajaţilor sau copiilor minori ai acestora cu ocazia Sărbătorilor Pascale sunt scutite de impozit pe venit sau de plata contribuţiilor sociale obligatorii, în cuantum de până la 150 de lei. 

Un alt avantaj al acordării tichetelor cadou pentru salariaţi este deductibilitatea acestora la calculul impozitului pe profit până la 5% din fondul de salarii.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite