Când va fi gata ciotul de autostradă de la intrare din Bucureşti

0
0
Autostrada A3 (Bucureşti - Ploieşti) la intersecţia cu strada Petricani şi cu strada Fabrica de Glucoză FOTO Eduard Enea
Autostrada A3 (Bucureşti - Ploieşti) la intersecţia cu strada Petricani şi cu strada Fabrica de Glucoză FOTO Eduard Enea

Lucrările pe cei 3,3 kilometri de la intrarea în Capitală a autostrăzii Bucureşti – Ploieşti (A3) vor fi finalizate până la 1 decembrie, iar pre-recepţia ar putea avea loc peste 15 zile, dacă nu plouă, spun oficialii de la Drumuri.

„În 15-20 de zile se estimează că va avea loc inspecţia tehnică preliminară în vederea efectuării recepţiei la terminarea lucrărilor”, a declarat pentru Economica.net Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Însă potrivit raportului înaintat de către inginerul consultant Companiei de Drumuri, realizarea inspecţiei în 15-20 de zile este condiţionată de „condiţii meteorologice favorabile”.

Reprezentantul CNAIR a mai spus că termenul pentru finalizarea lucrărilor, asumat de către constructor în graficul de execuţie, este 1 decembrie 2018.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite