Suma uriaşă pe care a primit-o Melinda Gates, la o zi după divorţ

Suma uriaşă pe care a primit-o Melinda Gates, la o zi după divorţ

FOTO Getty Images

Cascade Investment, o companie fondată de Bill Gates din profiturile de la Microsoft, a transferat acţiuni în valoare de peste 1,8 miliarde de dolari către Melinda Gates la o zi după anunţul divorţului dintre cei doi, transmite Bloomberg.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit sursei citate, Melinda Gates deţine acum 14,1 milioane de acţiuni la Canadian National Railway Co., în valoare de aproximativ 1,5 miliarde de dolari, potrivit datelor Comisiei de Valori Mobiliare şi schimb, valabile la 3 mai.
 
Cascade Investment i-a transferat, de asemenea, 2,94 de milioane de acţiuni la AutoNation Inc., în valoare de 309 milioane de dolari.
 
Prin Cascade Investment, Bill Gates investeşte în imobiliare, energie şi Horeca şi deţine acţiuni la zeci de companii publice, printre care Deere & Co. sau Republic Services Inc.
 
Bill şi Melinda Gates au anunţat pe 3 mai că vor divorţa, după 27 de ani de căsnicie. 
 
Separarea cuplului de filantropi-miliardari este văzută ca una dintre cele mai scumpe din lume, după divorţul de acum câţiva ani dintre Jeff Bezos, fondatorul Amazon, şi fosta sa soţie, MacKenzie Scott.
Cei doi vor continua să colaboreze în cadrul Fundaţiei Bill şi Melinda Gates.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările