O companie din SUA oferă câte 10.000 de dolari şi două bilete de avion pentru fiecare din cei peste 500 de angajaţi ai săi

O companie din SUA oferă câte 10.000 de dolari şi două bilete de avion pentru fiecare din cei peste 500 de angajaţi ai săi

FOTO: Shutterstock

Directorul executiv şi fondatorul companiei americane de îmbrăcăminte modelatoare Spanx şi-a surprins angajaţii într-un mod inedit.

Pentru a sărbători noua evaluare a companiei în valoare de 1,2 miliarde de dolari, după ce gigantul de investiţii Blackstone a achiziţionat un pachet majoritar, Sara Blakely şi-a exprimat recunoştinţa pentru cei 21 de ani de succes oferind fiecărui angajat două bilete de avion la clasa întâi şi câte 10.000 de dolari, transmite The Guardian.
 
Potrivit sursei citate, când Blakely a început Spanx, în anul 2000, a făcut-o cu economii de 5.000 de dolari şi a promis că, într-o zi, compania ei va valora 20 de milioane de dolari. „Oamenii au râs atunci”, spune Sara Blakely.
 
În timpul unei petreceri, tot învârtind un glob pentru a-i tachina pe cei 500 de angajaţi prezenţi, ea a anunţat că fiecare dintre ei va primi două bilete de avion la clasa întâi către destinaţia pe care o alege.
 
„Dacă pleci într-o excursie, s-ar putea să vrei să ieşi la o cină foarte frumoasă, s-ar putea să vrei să ieşi la un hotel cu adevărat drăguţ şi aşa… primeşte fiecare 10.000 de dolari”, a adăugat Blakely.
 
În timpul discursului aceasta a cerut, de asemenea, mai mult sprijin pentru afacerile conduse de femei.
 
„Acesta este un moment foarte mare pentru fiecare dintre noi”, a spus Blakely, „şi vreau să ofer un toast femeilor care au venit înaintea mea şi tuturor femeilor din lume care nu au avut această oportunitate”.
 
Săptămâna trecută, firma de investiţii Blackstone Inc  anunţa că a cumpărat un pachet majoritar de acţiuni la Spanx, evaluând producătorul de articole de îmbrăcăminte modelatoare la 1,2 miliarde de dolari.
 
Potrivit Reuters, acordul îi va permite lui Spanx să se extindă la nivel global, iar fondatorul şi directorul executiv al Spanx, Sara Blakely, va deveni preşedinta executivă a noului consiliu de administraţie, format exclusiv de femei.
 
Acordul vine la câteva luni după ce un raport de la New York Times spunea că Spanx a apelat la Goldman Sachs pentru a explora opţiuni, inclusiv vânzarea şi a atras interes de la firme de capital privat precum Carlyle.
 
Marcă rivală Skims, deţinută de vedeta Kim Kardashian West, a anunţat la începutul acestui an că a strâns fonduri de 154 de milioane de dolari, atingând o evaluare de 1,6 miliarde de dolari, în aprilie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Blakely (@sarablakely)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările