Blue Air a lansat o nouă rută din România, la preţuri ce pornesc de la 19,99 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
blue-air

Blue Air a lansat o nouă rută din România la preţuri ce pornesc de la 19,99 euro/segment, cu taxe incluse, a anunţat sâmbătă compania.

„Începând cu 21 mai, Blue Air a introdus noua rută Bucureşti – Praga în Orarul de Vară 2021. Blue Air va opera până la cinci servicii săptămânale între Bucuresti şi Praga, preţurile biletelor începând de la 19,99 euro / segment,  taxe incluse. Toate rezervările includ opţiunea de schimbare gratuită a datelor de zbor o dată, în cazul în care intervin modificări ale planurilor de călătorie”, a informat Blue Air.

În cadrul strategiei de poziţionare ca prima opţiune de transport aerian ultra-low-cost pentru români, Blue Air se concentreaza pe extinderea reţelei de rute interne si internationale şi pe deservirea aeroporturilor principale ale Europei, oferind conexiuni eficiente cu destinaţiile de interes major atât pentru segmentul de leisure cât şi pentru cel de business la cele mai accesibile tarife de călatorie. 

Blue Air a inaugurat ruta Bucuresti – Praga, aeronava fiind intampinata pe Aeroportul Václav Havel cu traditionalul salut al tunurilor de apa.

Blue Air va opera 3 servicii pe saptamana intre Bucuresti - Praga, urmand ca, incepand din luna iulie 2021, frecventa serviciilor sa creasca la 5 zboruri pe saptamana.

„Suntem incantati sa inauguram ruta ultra-low-cost Bucuresti – Praga, venind in intampinarea cerintelor clientilor nostri, care acum se pot bucura de optiuni de calatorie la preturi cat mai accesibile. Intre cele doua capitale exista puternice legaturi culturale, de familie, de sport si turism, precum si de afaceri; cu noile tarife si o calitate a serviciilor pe masura, vrem sa triplam volumul actual al traficului si sa ajugem chiar la servicii zilnice pe aceasta ruta. Pe langa zborul direct Praga – Bucuresti, clientii nostri din Praga pot calatori prin zboruri de conexiune si catre alte destinatii Blue Air din Romania: Cluj, Iasi, Timisoara si Suceava,” a declarat Krassimir Tanev, Directorul Comercial al Blue Air. 

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra - Low – Cost (ULC) şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor. 

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesionişti, pasionaţi de aviaţie, Blue Air are un istoric impecabil în siguranţa zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite