Banca Românească a lansat un card de credit cu 61 de zile de graţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banca Românească, membră a grupului financiar National Bank of Greece, a lansat astăzi cardul de credit MasterCard Standard, cu o perioadă de graţie de până la 61 de zile, acesta fiind cel mai îndelungat termen permis de vreun card de pe piaţa românească.

Până în prezent, perioada maximă de graţie pe piaţa românească se ridica până la 60 de zile, la cardul de credit oferit de BRD.

Cardul lansat de Banca Românească este disponibil în lei şi poate fi folosit atât pentru plata cumpărăturilor la comercianţi sau pe internet, cât şi pentru retrageri de numerar la ATM.

Un beneficiu important pe care cardul MasterCard Standard îl oferă posesorilor săi constă în acordarea unui bonus de 2% din valoarea cumpărăturilor de cel puţin 100 de lei achitate cu cardul. Oferta este valabilă pentru plata cumpărăturilor efectuate cu cardul de credit în perioada 1 martie-31 mai 2010.

"Cardul de credit MasterCard este un card deştept pentru cumpărături inteligente, un instrument de plată modern, sigur şi flexibil acordat de bancă pe perioadă nelimitată", a declarat Lakis Couninis, director executiv Unitatea Retail.

Pentru plata cumpărăturilor la comercianţi şi pe internet, dobânda este de 0%. Pentru cardurile de credit emise în perioada 19 februarie - 30 aprilie 2010, comisionul de emitere, precum şi cel de administrare în primul an, sunt zero. În plus, nu se percepe comision pentru plata cumpărăturilor la comercianţi în ţară şi străinătate, şi nici pentru tranzacţiile efectuate pe internet.

Suma minimă datorată lunar este de 5% din creditul utilizat, la care se adaugă dobânzile şi comisioanele la zi, dar nu mai puţin de 20 de lei şi fără a se depăşi suma total datorată.

Cu un capital social de pana la 200 milioane Euro şi o reţea naţională formată din 151 de sucursale, Banca Romanească are 17 ani de activitate pe piaţa bancară din România.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite