Articol publicitar

Au mai rămas 9 zile pentru înscrierea în competiţia ideilor de afaceri OTP Antreprenor

0
0

Antreprenorii care doresc să îşi înfiinţeze un start-up mai au la dispoziţie 9 zile pentru a se înscrie în concursul ideilor de afaceri, în urma căruia pot câştiga finanţări nerambursabile în valoare de câte 10 000 de euro fiecare.

Termenul limită pentru înscrieri este 29 mai, ora 12.00

Competiţia este lansată de OTP Consulting România, în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, în cadrul proiectului multi-regional “Antreprenor - idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia”.

Fii propriul tău şef! Tu vii cu ideea, OTP Consulting România îţi oferă finanţarea de care ai nevoie pentru un start-up!

În urma concursului, vor fi selectate 40 de idei de afaceri, pentru a fi implementate prin înfiinţarea şi operaţionalizarea unor firme noi (start-up). Fiecare dintre acestea va beneficia de finanţare nerambursabilă în valoare de 10.000 de euro. Un alt beneficiu al proiectului este reprezentat de oferirea de servicii de asistenţă specializată în consultanţa pentru afaceri prin intermediul celor 4 centre de sprijin pentru cele mai bune idei de afaceri.

Concursul se adresează persoanelor fizice cu vârsta de peste 18 ani, care au domiciliul/reşedinţa în judeţele Ilfov, Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinţi sau Municipiul Bucureşti, doresc să îşi înfiinţeze o societate comercială în unul dintre aceste judeţele şi sunt absolvente ale învăţământului secundar.

Condiţii de participare:

  • Firmele vor trebui să îşi desfăşoare activitatea în domeniile identificate în Strategia Naţională de Competitivitate 2014-2020.
  • Firmele vor avea câte 2 angajaţi minim.
  • În fiecare dintre judeţele de mai sus şi în Bucureşti vor trebui să existe minim 2 firme.
  • Minim 30% din firme vor fi înfiinţate, deţinute şi conduse de antreprenori femei.
  • Minim 50% din firme vor fi înfiinţate, deţinute şi conduse de antreprenori între 18 şi 25 de ani.
  • Planurile de afaceri trebuie implementate până în 1 noiembrie 2015, inclusiv prin înfiinţarea şi operaţionalizarea firmelor cu ajutorul şi asistenţa Administratorului schemei.

Antreprenorii care doresc să se înscrie în concurs vor depune un dosar de finanţare, care va conţine descrierea planului de afaceri şi câteva documente suport şi acte doveditoare ca anexe.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului şi procedura aferentă sunt disponibile pe pagina web a proiectului www.otpantreprenor.ro şi pe pagina de Facebook OTP Antreprenor.

De asemenea, cei interesaţi pot trimite întrebări pe adresa: startup@otpbank.ro

Proiectul “Antreprenor - idei de afaceri de succes şi dezvoltarea antreprenoriatului în regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia” se adresează unui grup ţintă alcătuit din 400 de persoane, dintre care 30% femei, provenind din regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest Oltenia, cu vârsta peste 18 de ani, care doresc să iniţieze o activitate independentă. Dintre acestea, cel puţin 50% sunt persoane din categoria de vârstă 18-25 ani, înscrise în învăţământul superior.

OTP Consulting Romania, membră a OTP Group, operează pe piaţa locală din 2007. Compania oferă suport partenerilor şi clienţilor săi în obţinerea finanţărilor nerambursabile destinate investiţiilor şi dezvoltării de proiecte.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite