Air France investeşte 500 milioane de euro în zborurile intercontinentale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Air France
FOTO Air France

Compania aeriană Air France lansează proiectul Best&Beyond şi anunţă primele măsuri de reînnoire şi dezvoltare a produselor şi serviciilor dedicate curselor lung-curier. Un total de 500 de milioane de euro vor fi investiţi în schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort: Economy, Premium Economy, Business şi La Premiere şi în îmbunătăţirea serviciilor la bord şi la sol.

La nivel internaţional, în anul 2012 Air France a transportat pe rutele sale lung-curier peste 15 milioane de pasageri care au generat aproximativ 2/3 din veniturile companiei. Din totalul locurilor disponibile pe zborurile intercontinentale cu plecare din Europa, 13% sunt oferite de Air France-KLM. În aceste condiţii, compania a decis la începutul anului 2013 să lanseze un proiect de investiţii pe trei ani, care va viza exclusiv serviciile şi confortul pasagerilor pe rutele lung-curier.

Acţiunile fac parte din strategia companiei de a urca produsele sale lung-curier spre segmentele superioare prin confort la bord, atenţie sporită din partea personalului Air France, meniu special şi noi posibilităţi de entertainment la bord.

Primele schimbări se vor vedea deja din septembrie când compania va prezenta noile scaune pentru clasa Economy, cu mai mult spaţiu pentru picioare şi implicit confort sporit pentru pasageri, dar şi un sistem de entertainment în zbor îmbunătăţit. Tot până la finele anului compania îşi propune să crească efectivul de personal implicat în activităţi lung-curier la aproximativ 19.000 de persoane. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite